ARADUL FERICIT – PROIECTUL

CREDINȚA CULTURII 1

Prima ediție din seria de conferințe „Credința Culturii” a avut titlul „Creștinismul, Revoluția Iubirii”. Evenimentul deosebit a avut loc pe data de 16 decembrie 2022, cu onoarea de a avea ca oaspeți pe profesorul Adrian Papahagi și scriitorul Mihail Neamțu.

Scopul acestei conferințe a fost să aducă lumina și bucuria credinței în inimile românilor prin intermediul dialogului profund și inspirat. Ne-am propus să explorăm conceptul de revoluție a iubirii în creștinism, care se diferențiază de orice altă religie prin mesajul Mântuitorului, Care S-a Întrupat din dragoste pentru noi.

Prin întruparea Sa, „absolutul și-a asumat condiția relativului”, oferindu-ne astfel o experiență personală a iubirii lui Dumnezeu. Dialogul stimulant și perspectivele oferite de cei doi invitați de seamă au adus o contribuție valoroasă la înțelegerea și aprofundarea acestor concepte esențiale din creștinism.

Așteptăm cu nerăbdare să continuăm această serie de conferințe și să aducem în continuare lumină și înțelegere în cadrul comunității noastre. Alăturați-vă nouă în căutarea adevărului și în explorarea bogăției credinței noastre creștine.