ARADUL FERICIT – PROIECTUL

CREDINȚA CULTURII 2

Suntem încântați să vă prezentăm a doua ediție din seria de conferințe „Credința Culturii”, intitulată „Procesul lui Iisus”. Evenimentul a avut loc în data de 8 aprilie 2023 și a reprezentat o oportunitate valoroasă pentru participanți de a explora subiectul profund al procesului lui Iisus dintr-o perspectivă juridică și morală.

Subiectul principal al dezbaterii a fost provocator, oferind participanților posibilitatea de a reflecta și de a descoperi dacă procesul lui Iisus a fost unul corect din punct de vedere juridic și moral. Invitații speciali, părintele Stelian Tofană și avocatul Lavinia Tec, au adus o contribuție esențială la dezbaterile acestei conferințe.

Părintele Stelian Tofană, preot și profesor universitar, doctor în cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, și avocatul Lavinia Tec, conferențiar universitar și doctor la Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara, autor al cărții „Procesul lui Iisus – adevăr sau ideologie”, au adus perspective unice și expertiză în acest subiect complex.

Prin intermediul acestui eveniment, ne-am propus să promovăm înțelegerea și dialogul asupra unor subiecte esențiale din sfera religiei și culturii. Vă invităm să descoperiți și să participați alături de noi la viitoarele evenimente din seria „Credința Culturii”, unde vom continua să aducem în discuție subiecte relevante și provocatoare.