ARADUL FERICIT – PROIECTUL

O SALTEA LA ADĂPOST

Pe data de 8 ianuarie 2022, Asociația Aradul Fericit a fost gazda evenimentului „O Saltea la Adăpost”, un târg caritabil desfășurat cu inima deschisă și grijă pentru cei în nevoie.

Participanții au avut privilegiul de a explora o varietate bogată de bunuri, de la îmbrăcăminte și încălțăminte până la bijuterii, decorațiuni, jucării și produse hand-made. Fiecare stand a fost plin de obiecte interesante, iar vizitatorii au avut ocazia de a face achiziții deosebite și de a sprijini cauza noastră nobilă în același timp.

Atmosfera din timpul evenimentului a fost una plină de căldură și generozitate, cu participanți entuziaști care și-au unit forțele pentru a face o schimbare pozitivă în comunitate. Fiecare achiziție a fost un gest de solidaritate și susținere pentru cei aflați în dificultate.

Rezultatele evenimentului au fost cu adevărat remarcabile. Grație sprijinului puternic al comunității, am reușit să adunăm suficiente resurse pentru a furniza Adăpostului de Noapte Arad nu doar saltelele necesare, ci și o serie de alte bunuri esențiale.