ARADUL FERICIT – PROIECTUL

O ZI CU TATA [2022]

Prima ediție a evenimentului „O zi cu tata” a avut loc în 7 mai 2022. A fost un eveniment deosebit creat pentru a evidenția rolul esențial al tatălui în familie și în societate. Cu scopul de a încuraja apropierea și timpul de calitate între tați și copii, am organizat 40 de activități speciale, adaptate pentru a sprijini această relație importantă.

Atelierele au fost concepute pentru copii cu vârste între 3 și 14 ani, cu o bună deschidere pentru participarea și a copiilor mai mari, dar și a mamelor. Implicând peste 150 de voluntari, evenimentul a oferit o gamă variată de activități, desfășurate între orele 10:00 și 20:00.

Participanții au avut oportunitatea să se bucure de plimbări cu barca pe Mureș, demonstrații de dresaj, ateliere de tâmplărie și ceramică, dar și de activități mai inedite, precum zid de cățărare, teatru de păpuși sau experimente științifice explicate.

Aceste activități, alături de altele, precum tenis de masă, face painting sau explorarea autospecialelor de urgență, au adus bucurie și entuziasm atât copiilor, cât și adulților prezenți.

Mai mult decât un eveniment recreativ, „O zi cu tată” a avut și o latură caritabilă, cu scopul de a strânge fonduri pentru câteva cazuri sociale și de copii orfani. Cu sprijinul Primăriei Municipiului Arad, Centrului Municipal de Cultură și a altor parteneri, evenimentul a demonstrat puterea comunității de a se mobiliza în sprijinul celor aflați în nevoie.