ARADUL FERICIT – PROIECTUL

O ZI CU TATA [2023]

Ediția a doua a evenimentului „O zi cu tată” s-a desfășurat cu succes în zilele de 13-14 mai 2023. După succesul extraordinar al primei ediții, când entuziasmul și implicarea participanților au depășit orice așteptări, ne-am hotărât să organizăm acest eveniment special timp de două zile consecutive.

Asemenea primei ediții, și de această dată ne-am propus să aducem bucurie și să consolidăm relația unică dintre tată și copii. Cu un program bogat și variat de activități, adaptat pentru toate vârstele și interesele, am oferit o experiență memorabilă pentru toți cei prezenți.

Atelierele și activitățile au fost gândite pentru a facilita interacțiunea și timpul de calitate între tați și copii. De la plimbări cu barca pe Mureș până la ateliere de creație și experimente științifice, fiecare moment petrecut împreună a fost unul deosebit și plin de învățăminte.

Cu sprijinul unui număr mare de voluntari și parteneri, am reușit să oferim un eveniment de excepție, care a rămas în amintirea tuturor participanților. Împreună, am creat încă o ediție de succes a „O zile cu tată”, consolidând legăturile dintre generații și promovând importanța timpului petrecut împreună în familie. Ne-am bucurat să fim martorii creării unor amintiri frumoase în acest weekend dedicat relației speciale dintre tată și copii.