ARADUL FERICIT – PROIECTUL

TENIS CU PICIORUL 1

Prima ediție a Campionatului de Tenis cu Piciorul s-a desfășurat în zilele de 2 și 3 iulie 2022. Organizat cu entuziasm de către Asociația Aradul Fericit, acest eveniment a fost o ocazie minunată de a aduna pasionații de sport și de a promova un stil de viață sănătos și activ.

Tenisul cu piciorul nu este doar un sport distractiv, ci și o modalitate excelentă de a încuraja mișcarea și de a obține numeroase beneficii pentru sănătate. Participanții au avut oportunitatea de a se implica în două turnee distincte, unul dedicat amatorilor și celălalt destinat profesioniștilor.

Pentru amatorii de sport, acesta a fost un prilej de a se distra și de a încerca ceva nou, în timp ce profesioniștii au avut ocazia de a-și demonstra abilitățile și de a concura într-un mediu competitiv și stimulant.

Ne-am bucurat să oferim această oportunitate de competiție și socializare pentru comunitatea noastră și să promovăm importanța activității fizice pentru o viață sănătoasă și echilibrată. Vă invităm să urmăriți evenimentele viitoare și să vă alăturați comunității noastre în promovarea unui stil de viață activ și pozitiv.