ARADUL FERICIT – PROIECTUL

TENIS CU PICIORUL 2

A doua ediție a Campionatului de Tenis cu Piciorul s-a desfășurat în perioada 16-18 iunie 2023. Succesul remarcabil al primei ediții ne-a determinat să extindem acest eveniment pe o durată de trei zile consecutive, oferind o experiență captivantă și îmbunătățită participanților noștri.

Organizat cu pasiune și dedicare de către Asociația Aradul Fericit, acest eveniment a adus împreună pasionații de sport și a promovat un stil de viață activ și sănătos. Tenisul cu piciorul a fost nu doar o modalitate distractivă de petrecere a timpului liber, ci și un excelent mijloc de încurajare a mișcării și obținere a beneficiilor semnificative pentru sănătatea fizică și mentală.

Campionatul a fost împărțit în două turnee distincte, unul dedicat amatorilor și celălalt destinat profesioniștilor, oferind oportunitatea pentru toți participanții de a se implica și de a-și demonstra abilitățile într-un mediu adecvat nivelului lor de experiență și aptitudini.

Evenimentul a fost o experiență memorabilă pentru toți cei implicați, și vă mulțumim tuturor celor care au participat și au contribuit la succesul său. Ne-am bucurat să creăm această oportunitate pentru comunitatea noastră și să promovăm importanța activității fizice și a sportului în viața de zi cu zi.