ARADUL FERICIT – PROIECTUL

TENIS CU PICIORUL 3

Cea de-a treia ediție a Campionatului de Tenis cu Piciorul, s-a desfășurat în perioada 16-18 iunie 2023. Organizat cu pasiune și dedicație de către Asociația Aradul Fericit, acest eveniment a reprezentat o continuare a succesului înregistrat de primele două ediții și a adus împreună pasionații de sport din întreaga comunitate arădeană.

Campionatul a fost structurat în două turnee distincte, unul destinat amatorilor și celălalt pentru profesioniști, oferind oportunitatea pentru toți participanții să se implice și să își demonstreze abilitățile într-un mediu adecvat nivelului lor de experiență și aptitudini.

Ca și în cazul edițiilor anterioare, evenimentul s-a bucurat de o participare entuziastă din partea comunității arădene, demonstrând interesul crescut pentru sport și activități recreative. Atmosfera vibrantă și competitivă a contribuit la crearea unei experiențe memorabile pentru toți cei implicați.

Ne bucurăm că am putut oferi această platformă de competiție și divertisment pentru comunitatea noastră și suntem recunoscători tuturor celor care au contribuit la succesul evenimentului. Vă invităm să fiți alături de noi și la viitoarele evenimente, pentru a continua să promovăm un stil de viață activ și sănătos în rândul locuitorilor din Arad.